Petter er sulten på seier

02solbergp1110frtw096-2.jpgPetter Solberg er på plass i Spania og han er sulten på en seier foran årets nest siste VM-runde. Rally Spania, som har både grus- og asfaltetapper starter på fredag morgen.

Tidligere har Rally Spania vært ett rent asfalt rally, og kjent for sine raske og smidige prøver. I år skal det kjøres på både grus og asfalt. Fredag er det både grus og asfalt, mens det lørdag og søndag er rene asfalt-prøver. Petter velger å starte  med grusoppsett på sin Citroën C4 WRC på fredag. På fredag kveld er utvidet til 1 time og 15 minutter service for at mekanikerne skal rekke og bygge bilen om til asfaltoppsett, som skal brukes resten av helgen.

– Jeg er sikkelig sulten på en seier nå, sier Petter Solberg. – Er det tørt første dag, er jeg ganske sikker på at vi har en god sjanse til å klare det. Vi kommer til å prøve alt det vi kan, og enda litt til for å nå målet om en seier. Det er ikke lett for et privat team og hevde seg blant de store fabrikksteamene, så denne gangen har jeg gått inn med en del private midler for å være på høyde med de jeg konkurrerer mot.

Rally Spania er som nevnt årets nest siste VM runde. Serviceparken er basert i Salou, og prøvene kjøres i områdene rundt Taragona og Costa Daurada i Katalonia. 53 biler er påmeldt, og totalt skal det kjøres 16 fartsetapper i løpet av helgen.