Østberg fornøyd med avslutningen

dsc_9123-3.jpgMads Østberg og Jonas Andersson endte på 9. plass i Wales Rally med sin Subaru Impreza WRC 2006-modell. Litt under målsettingen, men avslutningsdagen var Mads fornøyd med.

Siste dag ble en opptur for Mads og Jonas. Etter å ha slitt med handling og glatt føre 2 dager, med tider som var under pari, ble det helt andre ting i dag.

-Bilen kjentes annerledes fra første meter, forteller Mads. Om det er føret eller at vi skiftet girkasse og senterdiff, skal jeg ikke si noe sikkert om. Men det var i hvert fall glatt i dag og, og tidene ble helt annerledes, sier Mads Østberg.

Det er ingen tvil om at de tidene Mads satt på søndag var godkjent, og innenfor det han selv anser som bra, utstyr tatt i betraktning. To 6. plasser, en 7. plass og en 5. er absolutt bra. Topp 5 på den aller siste prøven med «gamle WRC» er noe som går inn i Mads’, Jonas’ og teamets historiebøker.

Sammenlagt ble det en 9. plass, noe som er under målsetning. Uten punktering på siste prøve lørdag, kunne det kanskje blitt et par plasseringer bedre, men det har uansett ikke blitt det rallyet vi håpet på.

Nå retter Mads og Jonas blikket mot neste sesong, det samme gjør resten av teamet. Teamet sitter med to alternative WRC-tilbud, og avgjørelsen vil falle i løpet av kort tid. Det er ingen tvil om at vi alle ser fram til en ny og konkurransedyktig bil neste sesong.