6. plass til Ayla Ågren i Finland

ayla_500.jpgAyla Ågren (15) fra KNA Varna kjørte inn til en oppløftende 6. plass i gokartløpet Viking Trophy i Happeenranta i Finland i helgen. Ayla kjører i klassen KF3.

Ayla Ågren var med blant de beste under hele helgen i Finland. Hun noterte 13. beste tid under tidskvalifiseringen. I sine to innledende heat endte hun på henholdsvis 8. og 4. plass, og dermed var hun kvalifisert til prefinalen. I prefialen endte Ayla på en 8. plass, og dermed hadde hun 8. startspor i finalen.

I søndagens finale kjørte Ayla Ågren inn til en oppløftende 6. plass, og hadde dermed all grunn til å være fornøyd med sin innsats. Vinner av KF3 ble russeren Maxim Zimin. Det var 41 førere som stilte til start i klassen

Kenneth Østvold fra NMK Elverum kjørte inn til 2. plass i klassen KZ2 i Viking Trophy. Christian Krognes, fra KNA Varna, endte på 5. plass i denne klassen.

Ayla Ågren tilhører elitegruppen i Norges Bilsportforbund, og skal deltar både i klassen KF2 og KF3 i i årets sesong. Neste oppgave er NM på Elverum kommende helg.
Resultater Viking Trophy, Lappeenranta, Finland
1. Maxim Zimin, Russland
2. Mans Grenhagen, Sverige, +.632 sek
3. Jari Huttunen, Finland, +7.190
4. Markus Teemu Petjoi, Finland, +12.535
5. Ville Mäntylä, Finland, +12,966
6. Ayla Ågren, Norge, +13,289