6. plass til Brynildsen

2016 FIA World Rally Championship / Round 02 /  Rally Sweden // 12th - 14th February, 2016 // Worldwide Copyright: M-Sport/McKlein

Eyvind Brynildsen og Anders Fredriksson i Ford Fiesta R5 ble nummer 6 i WRC 2 i Rally Sweden. Sammenlagt endte ekvipasjen på 15. plass.

 

«6. plass er ikke dårlig, men dårligere enn jeg hadde håpet på,» sier Eyvind i en kommentar. «Samtidig var det en ny situasjon å kjøre i et fabrikksteam, hvor det ikke var jeg selv som tok avgjørelser hele tiden. Vi gjorde noen endringer på bilen på servicen lørdag kveld, som jeg synes ble bedre. Selv ønsket jeg å gjøre de endringene tidligere», fortsetter han.
«Løpets høydepunkt ble i hvert fall bakkerekorden på Colin’s Crest. Hoppet der er en konkurranse i konkurransen, og det var morsomt å vinne den. Ekstra morsomt at vi slo alle WRC bilene», smiler Eyvind fornøyd.

 

«Det er ikke avgjort hva som blir vårt neste løp i VM. Nå skal vi ha en debrief i morgen. Så legger vi de neste planene sammen med M-Sport etter det.» avslutter han.