6. plass til Stian Sørlie

s_sorlie_10.jpgStian Sørlie og hans Team Schubert kjørte i dag inn til 6 plass i 4-timersløpet på Nürburgring i Tyskland. Dermed innfridde Spydeberg-gutten målsettingen som ble satt foran helgens race.

-Bilen er mye mer stabil nå enn det den var forrige løp. Dermed fikk vi mer fart og mer flyt enn det vi gjorde sist. Det er fortsatt mye å jobbe med på bilen, men jeg er allerede nå overbevist om at vi vil hevde oss helt i toppen på 24-timeren. Dette var et godt løp, som gav oss svar på mange viktige spørsmål. At vi endte på en 6. plass totalt er en bonus vi skal være fornøyd med i dag. Vi valgte tidlig og ta et ekstra depotstopp for å gjøre noen justeringer, men kjørte oss raskt opp igjen. Denne bilen er helt rå, og det sitrer i kroppen når jeg tenker på at den vil bli enda bedre til 24-timers løpet i mai, gliser en fornøyd Stian Sørlie.

Stian startet i løpet i 7. posisjon etter strålende kvalifisering. Grunnet en tidlig depotstopp, vekslet Stian som nummer 10 etter sin første kjøring. Dirk Müller og Richard Göransson kjørte deretter meget bra og bilen endte til slutt som nummer seks, til tross for et ekstra depotstopp og et tidstillegg på 3 minutter.

Dette var siste løpet for 24-timers løpet som går av stabelen på samme bane den 15. og 16. mai. Før dette skal bilen testes og forbedres ytterligere,. Så selv om det er løpsfri, er det mye hard jobbing og forberedelser for Stian Sørlie.