Eyvind og Petter = sant

eyvind_petter.jpgGjennom selskapet PS Engineering skal Petter Solberg bistå Eyvind Brynildsen i hans rally-satsing. Eyvind Brynildsen stiller til start i sju av årets VM-løp, med en Skoda Fabia S2000 i klassen SWRC.

PS Engineering har det tekniske ansvaret for drift av rallybil, og vil stille med 1 ingeniør og 4 mekanikere på hvert løp. Teamsjef vil være Ken Rees, som også er teamsjef for Petter Solberg World Rally Team.

Første løp for Eyvind og kartleser Cato Menkerud vil bli Jordan Rally, som kjøres allerede denne uken.

– Nå gleder jeg meg virkelig til å komme igang med rallykjøringen igjen, sier Eyvind Brynildsen. – Dette blir den første sesongen hvor jeg har alt klart fra første løp, og nå kan jeg bare fokusere på rallykjøringen framover. Jeg vet at driften av bilen er godt ivaretatt, og at jeg har de beste folkene i ryggen – nå er det bare opp til meg å prestere!

Petter Solberg ser også fram til en sesong med den unge rally-føreren.

– Jeg har stor tro på at Eyvind kan kjøre inn til gode resultater, sier Petter. – Han har vist flere ganger at han er god nok, og at potensialet til å bli verdensmester er tilstede. Alle i PSEngineering har mye erfaring, og det er nå opp til Eyvind å kjøre fort, samt å lære mest mulig gjennom sesongen. Dessuten syns jeg det er bra å få være med å hjelpe et ungt talent videre i rally, avslutter Solberg.

Eyvind har også tidligere kjørt Skoda Fabia, og ble totalt nummer 6 i SWRC (klassen for S2000 biler) i 2010.

– Eyvind har potensial til å kjempe helt i toppen, sier Tore Nilsen Breen, direktør for Skoda Norge. – Vi er interessert i gode resultater, og mener at samarbeidet med Petter Solberg er med på å synliggjøre at vi er flere som tror at Eyvind kan nå langt.