7. plass til Østberg

WRC RALLY DEUTSCHLAND  2015Mads Østberg og Jonas Andersson i Citroen DS3 WRC endte på en  7. totalt i Rally Deutschland, som ble avsluttet med målgang i Trier i dag.

 

Løpet startet dårlig for Mads og Jonas fredag, da de slet med å få kjøringen til å stemme i årets første rene asfaltløp. Ting begynte å løsne mot slutten av første dag, og tidene ble bedre og bedre gjennom 2. dag. I dag var det bremseproblemer på en av etappene, og en snurr på siste etappe, Power Stage, som preget tidene. På de to andre ble det holdt et bra tempo.

 

«Vi er fornøyd med dag 2 og bortsett fra at jeg snurret i en «slow corner», er jeg også fornøyd med kjøringen i dag. Jeg føler at vi får det til bedre på asfalt, og tempomessig har det vært best i dag. Neste asfaltløp er Rally Korsika, vi skal teste før det, og vi kommer først og fremst til å bruke testen til å trene på det jeg vet jeg kan bli bedre på.»

 

Men før det skal mesterskapet over på den endre siden av verden, til Australia. Hvor de er tilbake på grus.

 

Med dagens resultat har Mads og Jonas falt ut av pallen, som ble overtatt av Andreas Mikkelsen, som ble 3 i Rally Tyskland. Det er 8 poeng opp. Jari Matti Latvala som ble nummer 2, og vant power stage, fikk en liten luke og ligger 16 poeng før Andreas Mikkelsen. Det vil bli spennende i kampen om plassene de 3 i mellom framover. Sebastian Ogier, som vant i Tyskland, leder VM suverent, 93 poeng før Latvala.