8. plass til Pål Varhaug

foto3_5003.jpgPål Varhaug (17) kjørte inn til henholdsvis 8. og 12. plass i de to finalene i helgens tredje runde i Euroserien i Formel Renault 2.0 i Budapest.

Pål Varhaug slet under kvalifiseringen i helgens tredje runde i den knallharde Euroserien. Det var sterk vind under kvalifiseringen på den ungarske formel 1-banen Hungaroring.

I de to finalene var han mer fornøyd med sin egen kjøring. I første finale endte han på en flott 8. plass. I den andre finalen ble det 12. plass på den unge formel-kometen fra Gjesdal i Rogaland. Da hadde han blant annet et meget spennende oppgjør med finske Valtteri Bottas som Pål avgjorde til sin fordel.

Det var Daniel Ricciardo fra Australia som vant begge løpene, og som også leder Euroserien klart etter tre runder og seks løp. Etter helgens resultater ligger Varhaug på 13. plass i Euroserien med 7 poeng.

Neste løp for Varhaug er femte runde i det italienske mesterskapet på Misano-banen 20. juli. Dette mesterskapet leder Pål Varhaug suverent.

Før dette kjører Varhaug test på Monza allerede førstkommende torsdag. Deretter skal han delta på en fysisk treningsleir med sitt team Jenzer i Sveits.

Pål Varhaug vant Norges Bilsportforbunds konkurranse Bilsporttalentet i fjor, og han er også en av tre utøvere i NBFs elitegruppe i år.

Resultater 3. runde Euroserien Formel Renault 2.0, Hungaroring, Budapest, Ungarn