Haugan sikret NM-gull

s_haugan-171.jpgStian Haugan vant begge NM-rundene som ble kjørt hos KNA Varna. Først og fremst må team Haugan få takke arrangøren for et fantastisk flott arrangement!

Det er bare helt utrolig at arrangøren gjør så mye for alle oss som liker bakkeløp så godt! En føler seg alltid velkommen der, og det setter vi veldig stor pris på!

Stian og teamet var slettes ikke sikre på NM-tittelen før de startet på turen til Varna. Men da Stian klarte å vinne på lørdag så skjønte vi at dette kunne gå veldig bra. Han måtte gjennomføre en omgang på søndag og komme imål for å være helt sikker på seieren. Derfor kjørte han ganske forsiktig i 1.omgangen på søndag.
-Nå er jeg blitt norgesmester så nå skal jeg ut å vinne løpet, sa Stian etter at han hadde kjørt 1.omgang. Og det gjorde han veldig bra og kjørte inn til seier på søndag også. Stian har nå tilsammen vunnet 5 av 6 runder. Men det er mange gode og dyktige sjåfører i klasse 3 og dette gjør det veldig spennende. At konkurransen er så hard gjør at en virkelig må skjerpe seg. -Det er særlig en som puster meg i nakken og han blir farlig god, ler Stian. Det er slik bakkeløp skal være med tette og spennende faigter, slik at man må ta ut det aller beste av seg selv, sier han.

Neste løpet nå for Stian og teamet er NM-avsluttningen i rallycross på Gardermoen 15 og 16 september. Også her leder Stian og må bare gjennomføre en omgang for å bli mester. -Men jeg vil jo gjerne vinne denne runden også, slik at jeg blir en verdig mester! Håper så mange som mulig av fans, venner og sponsorer møter opp slik at det blir en topp avslutning av bakke- og rallycrossåret 2012, sier Stian.

Poengstilling i NM finnes her: http://bilsport.no/poengstilling/