9. plass til Isachsen

S_Isachsen_16_08
Sverre Isachsen kjørte inn til en niendeplass i søndagens runde av Red Bull Global Rallycross i Atlantic City. – Et bra resultat for oss, kommenterer Subaru-føreren.

 

Denne helgen var det klart for årets niende runde av Red Bull Global Rallycross Championship i Atlantic City, New Jersey, og Subaru stilte denne gangen med tre førere. I tillegg til de faste sjåførene Sverre Isachsen og Bucky Lasek, kjørte også tidligere WRC-fører Chris Atkinson fra Australia. For Sverre Isachsen ble det en god helg, hvor alt fungerte bedre enn i det forrige løpet.

 

– Ja, dette var en god helg, og jeg merket med en gang at bilen var bedre. Jeg hadde noen gode starter, og spesielt i semifinalen gikk det veldig bra. Der var jeg nummer tre, og var i ferd med å kvalifisere meg direkte til finalen. Men så ble semifinalen stoppet fordi Nelson Piquet sin bil stod farlig til. I omstarten gikk det ikke så bra, og jeg måtte innom LCQ, forklarer Sverre Isachsen.

 

LCQ står for Last Chance Qualifier, og der kjørte Isachsen igjen bra og endte på andreplass. I finalen var nordmannen opptatt av å få bilen helskinnet til mål, og det gikk etter planen. Han krysset mållinja som nummer ni og ble også beste Subaru.

 

– Teamet var veldig fornøyd. Det var mange Subaru-folk fra Subarus hovedkvarter i Philadelphia på plass, og alle ser at vi er på rett vei. Vi bygger stein for stein, men det er en stor organisasjon og vi bruker litt tid. Men vi er definitivt på vei tilbake mot toppen, sier KNA Eiker-føreren som vant en runde i GRC i 2014.

 

Det neste løpet for Sverre Isachsen er i Seattle, og det var nettopp der han vant for to år siden. Løpet i Seattle går den 17. september. Scott Speed vant søndagens løp i Atlantic City foran Patrik Sandell og Brian Deegan.