90 mediafolk fra 14 land til VM på Lånke

Rallycross photos © QNIGAN.COM 2014
Rallycross er i vinden som aldri før, og hele 90 journalister og fotografer fra 14 land er akkrediterte til helgens NAF World RX of Norway.

 

– Dette beviser bare hvor stor interesse det er for rallycross rundt om i hele verden, sier Frank Skaufel, pressesjef for NAF World RX of Norway.

 

Mediefolkene kommer fra følgende 14 nasjoner: Belgia, Latvia, Frankrike, Tyskland, Portugal, Tsjekkia, Sverige, Nederland, Storbritannia, Danmark, USA, Polen, Finland og Norge.

 

TV-sendes til over hundre nasjoner

 

VM-runden TV-sendes også til over 100 land med et potensielt TV-publikum på 860 millioner husstander.

 

I Norge blir VM-sendingene sendt på den åpne kanalen Viasat 4.

 

Flest journalister fra Norge

 

Flest journalister og fotografer kommer naturlig nok fra Norge, og interessen fra publikum og presse er ikke blitt mindre etter at Petter Solberg og Andreas Bakkerud ligger som nummer én og to i VM-sammendraget foran VM-runden på Lånkebanen.

 

– Solberg og Bakkerud trekker mye folk, og er for tiden sirkusets dyktigste førere og flotte ambassadører for en motorsportsgren i rivende utvikling, sier Skaufel

 

Godvær i vente

 

At værmeldingen for helgen lover godt over 20 grader, gleder arrangørene.

 

– Vi ønsker at dette skal bli en folkefest. Blir det så varmt som prognosene tilsier, er det viktig å bruke solkrem og drikke mye vann. Ta også med sammenleggbare stoler, sitteunderlag og flagg, og bidra til å skape en uforglemmelig helg, oppfordrer pressesjefen.