Sørlie vant

stian_sorli.jpgLørdagens 4-timersløp i det tyske langdistansemesterskapet endte men klasseseier og en 14. plass totalt for Stian Sørlie og hans Team Schubert med deres BMW 320d E90.

Før løpet var målsettingen å være førstemann under ni minutter på den legendariske banen med en 2-liters bil, men værgudene tillot ikke dette. Grunnet noe regn og fuktighet på banen klarte man ikke å presse bilen under 9 minutter. Det holdt allikevel til en klar klasseseier. Nils Tronrud og Anders Buchardt.

-Det var vanskelig å kjøre i dag. Vi ville så gjerne komme under den magiske 9-minutters grensen, og selv om jeg følte at vi presset bra, så var det tydelig at vi ikke hadde godt nok veigrep på den fuktige banen. Det er viktig, og hele tiden presse, men ikke presse for mye. I dag tror jeg ikke det var mulig å kjøre fortere enn det vi gjorde, og jeg er meget fornøyd med det vi leverte. Det føltes godt å stå på toppen av en seierspall igjen, smiler Stian Sørlie.

Neste løp for Stian er lørdag 5. juli på samme bane. Da stiller Stian igjen i sin BMW Z4 M Coupe med Jörg Viebahn og Claudia Hürtgen.