"Injection" onsdag

sport_n_logo_300×1745.jpgMotorsportmagasinet «Injection»  vises på SportN  onsdag 30. juli   kl. 20.00. Reprise lørdag 2. august kl. 17.30 og tirsdag 5. august 14.30 Dette er innholdet:

LANDSFINALE BILCROSS JUNIOR
Landsfinalen er årets desiderte statusløp for Bilcrossjuniorene – og årets finale på Starmoen ved Elverum ble et til dels svært tøft og ytterst dels publikumsvennlig løp.

84 juniorutøvere fra 15 til 19 år kjempet om plassene i fem finaler, og det ble satset knallhardt i mange innledende heat. Selve A-finalen ble også høydramatisk da Kim Andre Bjørklund (Saab 900) angrep Henning Hermansen (Toyota MR2) i siste runde. Det endte med en krasj der samtlige fem biler i finalen var involvert på et eller annet vis. Bjørklund kjørte først i mål, men ble belønnet med svartflagg og utelukkelse for sin «innsats». Dermed ble Arne Christian Valan (Mercedes 190) fra Ytre Namdal utropt til vinner foran Henning Hermansen fra Ringsaker.