Ny seier for Stian Paulsen

S_Paulsen_14_Sals3Stian Paulsen sikret seg en ny seier i Seat Leon Eurocup på Salzburgring i Østerrike i helgen. Han vant det første av de to løpene, mens han måtte bryte det andre etter en krasj.

Etter at to runder og fire løp er kjørt i cupen, leder Stian Paulsen fortsatt totalt, så han har fått en meget god start på sesongen.
I helgen kjørte han inn til tredje beste tid i kvalifiseringen. Men i det første løpet var det ingen som klarte å følge Fredrikstad-gutten. Han vant løpet, med mer enn tre sekunders margin til Julien Briche fra Frankrike. På en tredjeplass fulgte Lorenzo Veglia fra Italia.
I det andre løpet gikk det ikke like bra. Stian var innblandet i en krasj på fjerde runde, og måtte bryte.
-Det var fantastisk å vinne på lørdag, og jeg er sikker på at jeg kunne vært på pallen på søndag også om jeg ikke hadde måttet bryte. På lørdag kjørte jeg på brukte dekk, mens jeg hadde ny dekk på søndag så forutsetningene var der, sier Stian Paulsen.
Det var spanske Pol Rosell som vant søndagens løp foran Ferenc Ficza fra Ungarn og Marcos De Diego fra Spania.
Sammenlagt har Stian Paulsen 27 poeng. Stefano Comini fra Italia ligger på 2. plass med 21 poeng, mens Julien Briche har 17.

Neste runde kjøres på Silverstone 19.-20 juli.