Terreng Touring

Hva er Terreng Touring

Forestill deg at du og bilen din går på fottur, men i stedet for å gå på stier og holde deg til fotgjengerområder, bestemmer du deg for å utforske de mest utilgjengelige stedene du kan finne. Velkommen til Terreng Touring, hvor bilen din blir din turkamerat, og naturen er din lekeplass.

Banen:

Tenk på Terreng Touring som en biltur gjennom en natursti som ble laget av en geolog med en ond sans for humor. Stien kan inkludere alt fra gjørmete stier som ser ut som de ble designet av en hippo, til steinete passasjer som bare en fjellgeit ville våget å krysse. Terrenget er så utfordrende at du kan begynne å mistenke at Moder Jord personlig har noe imot deg.

Bilen:

Ditt trofaste kjøretøy for denne reisen er en terrengbil som ser ut som den ble bygget av en som har sett for mange actionfilmer. Den har enorme dekk som ser ut som de kan rulle over en liten bil (eller en liten by), og en fjæring som lar den hoppe over steiner som en profesjonell fjellklatrer. Bilen din er like mye en eventyrer som deg – den er din Batman, og du er dens Robin.

Sjåførene:

Sjåførene i Terreng Touring er en unik type mennesker. De ser på vanlige veier som kjedelige og på asfalt som uinteressant. De har en utrolig evne til å fikse alt med gaffatape og optimisme. De elsker å utfordre både seg selv og kjøretøyet sitt, og de tror at en perfekt dag innebærer gjørme, støv, og å komme hjem med bilen dekket i naturens kamuflasje.

Konkurransen:

I stedet for å måle hastighet, handler Terreng Touring om å vise ferdigheter i å navigere gjennom utfordrende terreng. Det er en konkurranse hvor den som er best til å ikke kjøre seg fast, vinner. Poenget er å komme fra punkt A til punkt B uten å sette deg fast, rulle over, eller få hjulene gravd ned i gjørma til det punktet hvor du trenger en traktor for å komme løs igjen.

Utstyret:

Utstyret som følger med er like variert som selve terrenget. Du har vinsjer som kan trekke bilen din opp fra de mest håpløse situasjonene, sandbrett som kan få deg ut av gjørmehull, og GPS-en som får deg til å føle deg som en moderne oppdagelsesreisende. Det er som om McGyver hadde designet en bil og pakket den med alle verktøyene du aldri visste du trengte.

Så der har du det: Terreng Touring, hvor hver tur er et eventyr, og hvor naturen er både din venn og din verste fiende. Det er som om noen tok en søndagstur og la til en god dose adrenalin og offroad magi!