NM Crosskart på Grenland Motorsportsenter

En travel septembermåned er i ferd med avsluttes for NMK Grenland og for tredje helg på rad kjøres det løp på Grenland Motorportsenter. Denne helgen skal NM i Crosskart avgjøres når 3. og 4. runde i mesterskapet kjøres . Det er 4 NM klasser samt Crosskart Jr cup som skal avgjøres.

I 125 ccm klassen har Karl Peder Nordstrand fra NMK Hamar en ledelse foran Eirik Steinsholt fra arrangørklubben og Troy Petersen fra NMK Melhus. Det var Nordstrand og Simen Johansen fra NMK Grenland som vant hvert sitt løp hos NMK Melhus.

I 250 ccm klassen er det Robin Grana Sandane fra NMK Bø som leder foran Stinius Kvernrød fra NMK Melhus. Sandane og Kvernrød vant hvert sitt løp på Melhus og vil nok kjempe hardt for å gjenta dette på Grenland. Rett bak følger Sondre Brendryen som også er fra NMK Melhus.

Mats Samuelsen Lislevand fra KAK og Kim Lorentzen fra NMK Aremark tok hver sin seier på Melhus i 650 ccm klassen og Lislevand leder dermed knepent foran Lorentzen.

I Crosskart Xtreme klassen vara det Finn Eirik Løberg fra NMK Grenland som samlet mest poeng på Melhus og leder NM, men han vant ingen av løpene. Det gjorde Nikolai Haldammen fra KNA Solør Motorsport og Markus Gimle Enger fra NMK Krabyskogen som ligger på henholdsvis 2. og 3. plass.

I Crosskart Jr Cup var Anders Jr Bolland aller best på hjemmebane og vant begge løpene. Han leder cupen foran Lorns Per Ola Dullum som også er fra NMK Melhus og Lauritz Heum fra NMK Grenland.