Team Norway: Vanskelig helg for Sæter

Marcus Ahlmann Sæter kjørte årets første EM-runde i gokartklassen OKJ i portugisiske Portimao i helgen, men det ble en vanskelig helt for Marcus, som endte på en 28. plass i finalen.

Mads Østberg deltok i San Remo Rally i Italia med en Citroen C3, men han og kartleser Patrik Barth måtte bryte allerede på SS4.

I den digitale verden lå Tommy Østgaard og hans teamkamerater an til å vinne det virtuelle 24-timersløpet på Nürburgring, men også de opplevde tekniske problemer, og ble til slutt nummer fem.

I Porsche Esports Supercup gikk det veldig bra for Oskar Biksrud denne helgen i et løp på Circuit Gilles Villeneuve. Han ble nummer 12 i sprintløpet og nummer 10 i hovedløpet.

I Sverige kjørte Philip Svendsen inn til en strålende tredjeplass i Sydsvenskans Kart Championship Cup i Klippan Cup!