Pressemelding: Seier til Sandberg

Oskar Sandberg vant NLS 3 den 15. april og tok sin tredje seier for sesongen. Han satte ny klasserekord i kvalifiseringen og sikret seg Pole Position før løpet. Løpet var godt kontrollert og uten feil, og Sandberg vant klassen til slutt med over 2 minutter.

Adrenalin Motorsport har nå tatt ledelsen i mesterskapet, takket være Teamet’s imponerende resultater i de tre første løpene. Sandberg og hans lagkamerater, Daniel Zils og Phillip Leisen, fortsetter å levere sterke prestasjoner og viser seg som en av de ledende konkurrentene i mesterskapet.

«Vi er veldig stolte av Oskars tempo i dag og lagets prestasjoner så langt i sesongen,» sa Matthias Unger, teamleder i Adrenalin Motorsport. «Vi vil fortsette å jobbe hardt for å opprettholde vår posisjon i mesterskapet og håper på flere seire i de kommende løpene.»

Neste løp i NLS-sesongen vil finne sted den 17. Juni, og Adrenalin Motorsport vil fortsette å kjempe for seieren og å opprettholde sin ledelse i mesterskapet.