Team Norway: Dobbelt norsk i Formula Drift

Det ble en historisk dag på Road Atlanta i Georgia i helgen, da det ble dobbelt norsk i Formula Drift med Fredric Aasbø foran Simen Olsen.

De to nordmennene møttes i finalen. Først klarte ikke dommerne å kåre noen vinner, og finalen gikk til «one more time», der Olsen fikk teknisk trøbbel.

Dennis Olsen kjørte årets andre runde av World Endurance Championship på belgiske Spa, og det ble en åttendeplass i GT-klassen for Olsen og hans teamkamerater Roda og Pedersen.

Flere norske gokartkjørere har kjørt i det svenske SKCC-mesterskapet i Kristianstad i helgen, og best gikk det for Casper Henriksen med to seire og en andreplass i Senior 125 og OK. Philip Svendsen kjørte inn til sjetteplass og Elina Rolfsen ble nummer ni. I J125 imponerte Fredrik Flood Engebretsen med en strålende femteplass.

I svenske Tierp gikk årets første runde av Rally X, hvor det ble en andreplass til Ole Christian Veiby, mens Jens Hvaal ble nummer seks.

Vi tar også med at Dennis Hauger mandag tester Formel E i Berlin.