Team Norway: Hauger på pallen

Dennis Hauger ble nummer tre i lørdagens sprintløp i Formel 2 i Monaco, og i hovedløpet kjørte elitelandslagsføreren inn til en sjetteplass. Dermed ligger han fortsatt på en fjerdeplass sammenlagt i mesterskapet.

Martinius Stenshorne kjørte Formel 3 i Monaco, men havnet langt bak i kvalifiseringen, slik at det ble en 16. og 26. plass på Martinius i de to løpene.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte nye løp i Ginetta Junior på britiske Donnington Park, og det ble en tredje-, en fjerde- og en femteplass i de tre løpene.

I Finland ble det kjørt en ny runde i Rally X Nordic, hvor Jens Hvaal vant på lørdag og tok en sjetteplass på lørdag.

På Lausitzring i Tyskland kjørte Emil Christian Gjerdrum ADAC GT4, og etter en helg med problemer ble det til slutt to brutte løp for Mercedes-føreren.

Kartingfører Casper Henriksen kjørte inn til en andreplass og en seier i svenske Kristianstad i helgen, og viste et imponerende tempo foran EM-runden på samme bane senere i sommer.