Frank Tores herlige revansje

Frank Tore Larsen fikk sin revansje i BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia. Sammen med Lars-Håkon Lundgreen endte han på 4.plass i et løp med beinhard konkurranse i Värmland i helgen.

I fjor måtte han bryte fra en topplassering etter en utkjøring og kraftig rulling tidlig på andre dag av løpet. i år holdt Frank Tore sin VW Polo stødig på veien, og til tider i et imponerende hølyt tempo.

-Fjerdeplassen her er jeg absolutt fornøyd med. Det var et utrolig høyt nivå, og jeg kan egentlig ikke forvente bedre, sa Frank Tore som nå har neste EM-runde i Estland på programmet.

Oliver Solberg gratuleres av en stolt pappa Petter og like stolt onkel Henning.

Det var svensk/norske Oliver Solberg som vant EM-løpet i Värmland i år som i fjor. Denne gangen i Skoda Fabia RS Rally2. Man kan trygt si at Oliver er Kongen av svensk rally for tiden. Seier i EM-løpet i fjor. Seier i WRC2 i Rally Sweden i vinter og nå igjen EM-seier. Sammen med Elliott Edmondson var han i en klasse for seg selv på lørdag. De vant samtlige etapper siste dag. Til slutt var de 38 sekunder foran Mikko Heikkilä og Kristian Temonen i Toyota Yaris. Tredjeplassen gikk til Haydon Padden og John Kannard i Hyundai i20. De hadde en punktering på Power Stage og tapte andreplassen på det.

Så kom Frank Tore Larsen på fjerdeplass, 1.28.7 bak Oliver og 37.7 sekunder bak Padden.
Mads Østberg og Patrik Barth var også hele tiden med blant de beste og endte på en 5.plass i sin Citroën C3.
Eyvind Brynildsen og Jørn Listerud var også med blant topp 10, men måtte bryte på SS15 med bremseproblemer på sin VW Polo.

Stig-Rune Skjærmoen var kartleser for Johan Kristoffersson i VW Polo og de endte på en 11.plass i løpet.

Petter Solberg som gjorde et aldri så lite come back på toppnivå kjørte inn til 15.plass i sin VW Polo sammen med Jonas Andersson. Det står respekt av Petters deltagelse. Han har ikke kjørt mye rally i EM-tempo de siste årene, men stiller opp for å gi EM-løpet i Sverige ekstra oppmerksomhet.

Jørgen Eriksen var som vanlig kartleser for Calle Carlberg i hans Opel Corsa  Rally4. De endte på en andreplass i Rally4 og samme plassering i junior-klassen. På totallisten ble det 22.plass.

I samme klasse stilte Herman Lie-Nilsen og Vegard Halland i sin Peugeot 208. De endte på 8.plass i denne både Rally4 og junior-klassen.

BAUHAUS Royal Rally of Scandinavia ble også i år en stor suksess. Deltakerne er spesielt fornøyd med de meget gode grusveiene i området rundt Karlstad. Det er et raskt løp, men veiene er også krevende. I år som i fjor var det flere norske nøkkelpersoner i løpsledelsen, med løpsleder Stig-Rune Kjernsli fra KNA Kongsvinger i spissen.