Pressemelding: Sterk sesong av Tveiten Sollie

Søndag kunne Olliver feire sin 14 års dag ved å sprute Champange og motta beviset på at dette har vært en flott sesong med mange gode resultater. RallyX har blitt kjørt over fem helger med totalt 10 løp der Jevnaker gutten har vært på pallen i hele sju av disse løpene.

Olliver har hatt en bra uke på reise i Europa. Han tok først dobbelt podium i Danmark sist helg, og reiste videre etter noen dager ferie i Danmark til legendariske Esteringbanem i Tyskland

Der leverte han sterk kjøring hele helga, og var veldig nærme seier lørdag. Men Olliver tapte på målfoto og det ble en flott 2. plass. Søndag var det litt vanskeligere da han måtte starte bakerst i finalen etter et sammenstøt med en konkurrent i en kvalifiseringsomgang.

Men nok et bra resultat, det dårligste i årets sesong. En 5. plass er det laveste resultatet i en sterk serie med mange harde konkurrenter i årets sesong på de 10 løpene. Det sier litt om hvor sterk sesongen den ferske 14 åringen har levert i år.

Nå skal Olliver kjøre noen NM runder i høst, og det nærmeste løpet blir allerede på Gardermoen 24.-25. august. Der deltar han med teamet sitt og selveste Rune Rudberg skal debutere i Crosskart med Olliver som læremester i RX Evolution.

Det er bare å ta turen om du er nysgjerrig på Crosskart som kan kjøres fra det året man fyller 6 år.

RX Evolution som Olliver har kjørt for siden 2018 tilbyr også prøvekjøring for barn utover høsten av en kart som er utviklet i samarbeid med Olliver og produsenten av E-CROSS.

Stig Sollie, pappa og mekanikker har all grunn til å være stolt i dag. Han takker RX Evolution, og forteller videre at dette ikke hadde vært mulig uten hjelp fra teamet og våre fantasiske sponsorer.

Pappa hadde nesten ikke ord etter sølvet var sikret på 14 års dagen, og se video fra gratulasjonene til Olliver her:https://www.facebook.com/rallycrossevolution/videos/345806275255041