Team Norway: Flood-Engebretsen Norgesmester

Dette var en ganske rolig helg for førerne på elitelandslaget, men Marcus Påverud var i aksjon på Magny Cours i Frankrike.

Der ble det kjørt GT World Challenge Sprint, og det ble en tredjeplass i Silver-klassen i lørdagens løp, mens det ble brutt løp på søndag.

Karl Peder Nordstrand og kartleser Jørn Listerud tok en ny seier, da de vant Paide Rally i Latvia med hele 24 sekunder etter å ha vunnet 8 av 10 etapper.

Denne helgen ble det kjørt NM i gokart på Andebu, hvor Fredrik Flood-Engebretsen tok NM-gull i Junior 125. I X30 ble det fjerdeplass til landslagsfører Casper Henriksen bak vinner Jonas Holte Rød, Dennis Bjerke og Nicklas Dotsetsveen, mens Elina Rolfsen hadde en vanskelig helg og ble nummer seksten.

Philip Svendsen kjørte IAME Euro Series i Belgia, hvor det ble en krasj i superheatet og ingen finale.

I helgens NM-runde i crosskart på Gardermoen kjørte landslagsfører Jens Hvaal, som primært satser på rallycross, inn til en 16. plass i Extreme-klassen.