Pressemelding: NM-medalje til Paulsen

Stian Paulsen tok NM-medalje i gokart i helgen. Les mer om opplevelsen i denne pressemeldingen.

Jeg måtte bli 37 år før jeg tok en NM medalje! Vi hadde litt stang inn i helgen, men det er fortjent ettersom vi har hatt stang ut tidligere i karrieren i NM mesterskapene!

Vi gjennomførte fredagen og lørdagen helt greit i de vanskelige værforholdene vi hadde i helgen. Det ga oss startspor 8 i Pre Finalen. Søndagen og finaledagen var uværet over og det var stort sett sol!

En kanonstart og første runde tok med opp på P4 i Pre Finalen, holdt den til mål med et bra tempo.

I finalen hadde jeg igjen en bra start, men ble blokkert av de to på første rad, datt dermed ned til 6-7 plass. Derfra nullet jeg hodet, tenkte det er et langt løp med 25 runder. Kjørt jevnt og holdt unna fra flere bak og endte tilslutt nr 3.

Benjamin Fuglesang vant overlegent, det var fortjent! Han har vært overlegen i hele år!

Tobias Schønberg ble nr 2. Han skulle jeg ha tatt, men han kjørte bra hele helgen og fikk en fortjent P2.

Rett etter premieutdelingen i Andebu reiste vi hjem, pakket ut, vasket utstyret, pakket inn mer utstyr, sove noen timer før vi kjørte hjemmefra 05.00 mandag morgen! Vi er nå på vei gjennom Østerrike på vei til Val Vibrata i Italia får den neste EM runden!

Vi har aldri vært på denne banen før, så dette blir knall hardt og tøft! Top 20 er målsetningen denne helgen!