Team Norway: Sterk sesongavslutning av Stenshorne

Martinius Stenshorne hadde en sterk sesongavslutning på årets Formel 3-sesong, da han kjørte inn til en femteplass i søndagens hovedløp på italienske Monza.

Sammenlagt ble Martinius nummer 18 i mesterskapet, og det meste tyder på at han tar en ny sesong i Formel 3 i 2025.

Dennis Hauger var uheldig i søndagens Formel 2-løp på samme bane da han ble påkjørt og måtte bryte, mens han ble nummer åtte i lørdagens sprintløp. Formel 2 har igjen tre løpshelger i høst.

Dennis Olsen kjørte FIA World Endurance Championship i amerikanske Austin, men det ble dessverre brutt løp for Olsen, Pedersen og Keating med tekniske problemer.

I Utah ble det kjørt Formula Drift i helgen, hvor Fredric Aasbø ble nummer to. Han ligger nå på en tredjeplass i mesterskapet. Simen Olsen røk ut av Top32, og ligger som nummer åtte i sammendraget.

Julie Nataas kjørte NHRA-løpet i Indianapolis i Top Alcohol Dragster-klassen, og røk ut i E2 mot Shawn Cowie.

Frank Tore Larsen gikk helt til topps i Rally Larvik i helgen, og tok over NM-ledelsen foran finaleløpet.

Isabell Rustad kjørte NM-finalene i GT5 på Vålerbanen i helgen, og det endte med hennes første medalje sammenlagt i racing NM.

Marius Barry-Berg kjørte gokartløp i Valencia i helgen, og ble nummer to og fems det ble en femteplass i SKCC-løpet i svenske Klippan for Casper Henriksen.