Pressemelding: Brutt finale for Paulsen

EM er over for denne gang, det ble nok en gang en brutt finale, for Stian Paulsen. Les mer i denne pressemeldingen.

Sist EM var det kontakt i starten som gjorde at vi måtte bryte. Denne gangen var det også kontakt i starten, men kom meg videre kun med litt banan forstilling.

Helgen har vært tøff, men vi har gjort en bra figur med mye possetive opplevelser og prestasjoner. Vi var i snitt mye nærmere de alle raskeste denne helgen en vi var sist EM runde.

Fra 22 startspor i finalen lå jeg P16 etter halvkjørt finale. Noe som var bra med tanke på at framdekkene ikke pekte helt i riktig retning etter kontakt i starten. Muligheten for en Top 15 plassering var innen rekkevidde, men skjede røk ca halvveis. Dette kan man si er uflaks, men vi kunne også ha satt på et nytt skjede til finalen for å være på den sikre siden.

 

Planen var egentlig å kjøre Gøteborg Stora Pris til helgen, men nå er det tomt i kassa, så nå må vi jobbe litt før vi kan kjøre mer kart. Forhåpentligvis så er ting i orden til løpet på Varna i Moss 21 september. Planen er også å kjøre VM i Portugal i November, men vi må se om budsjettet strekker til.