Pressemelding: Biksrud kjører på Porsche Festivalen

Det har vært stille rundt tidenes yngste Norgesmester i Racing Oskar Biksrud de siste månedene, men Eggedølingen har langt fra ligget på latsiden! Vi har jobbet med ulike alternativer og jeg er så heldig å ha fått hjelp av Roar Lindland, som er den eneste fra Norge som kjører Porsche Mobil1 Supercup og har lang erfaring med Porsche her hjemme og internasjonalt. Roar sitter med en enorm kunnskap som jeg er så heldig å få ta del i.

 

Vi har stått foran noen valg som kan være veldig strategisk viktig fremover og vi har sett på mulighetene her i Skandinavia først og fremst. Vi må være realister og det gjelder og skyndte oss sakte, men Oskar har, tross ung alder allerede mye erfaring med Porsche fra simulator kjøring på høyt internasjonalt nivå.

 

Vi har siden i tidlig i vår hatt som målsetning at vi kan delta på hjemmebane under Porsche Festivalen nå til helgen 6-7 september og muligens ett løp til i Sverige senere i år. Vi har jobbet intenst med å få de siste brikkene på plass de siste dagene og nå skal Oskar stille til start i en fullblods Porsche 992 Cup bil i Porsche Carrera Cup Skandinavia.

«Oskar er en spennende og seriøs utøver som allerede har markert seg både på Go kartbanen og som tidens yngste NM vinner i GT5 racing første året i bil, men ikke minst at han som 15 åring også kvalifiserte seg som tidenes yngste sjåfør til VM i Sim racing Porsche TAG Heuer. Jeg tror absolutt dette kan være et riktig steg for Oskar, så vil vi jobbe derfra og forhåpentligvis kan det gi noen spennende muligheter fremover»

Roar Lindland

Konkret så startet vi faktisk å jobbe mot Porsche Sprint Challenge Scandinavia som er klassen under Porsche Carrera Cup. Men når vi fikk denne muligheten å kjøre PCCS sammen med det Svenske teamet Mtech så kunne vi ikke annet enn å gripe denne sjansen.

Vi er veldig ydmyke foran helgens løp, Porsche Carrera Cup Skandinavia er hele Skandinavias Porsche elite så først og fremst blir dette som en test for oss. Ambisjonene er at vil skal i mål begge løp å ta med oss så mye erfaring som mulig.

Vi legger ikke skjul på at vi har vært helt avhengige av alle støttespillere som er med å gjøre dette mulig.  Vi har stor tro på samarbeidet og at vi kan få til noe bra sammen videre.

Motorsport har vært en stor del av livet mitt siden jeg var 7- 8 år og jeg er stolt av hva vi har oppnådd som et familieteam med lokale flotte sponsorer og nå ønsker vi å ta ett steg videre.