Team Norway: Andreplass til Nataas

Dragracer og elitelandslagsutøver, Julie Nataas, som tidligere i høst debuterte i Top Fuel, var tilbake i sin Top Alcohol Dragster i helgen, og kjørte inn til en andreplass i Texas NHRA Fallnationals.

Satsingslandslagsfører Philip Svendsen kjørte inn til en 38. plass av 96 deltakere i IAME Benelux runde 5, Mariembourg i Belgia denne helgen, blant annet etter en strålende andreplass i B-finalen.

Ole Christian Veiby fra elitelandslaget showet i Rally Legends i San Marino med sin rallycrossbil, og ble nok en gang en av publikumsfavorittene.

Ellers har landslagsførerne Martinius Stenshorne og Marcus Ahlmann Sæter testet denne uken, i henholdsvis Formel 3 og Formel 4, før de møttes på Bislet Stadion i Oslo for en felles treningsøkt med landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass.

Sportssjef Atle Gulbrandsen var denne helgen på ferie i Australia, hvor han fikk med seg «The Great Race», Supercars-løpet Bathurst 1000 på Mount Panorama-banen.

-Et fantastisk billøp, som alltid har stått på toppen av min bucketlist, og det var interessant å se hvor profesjonell racingen er i Australia. Kanskje Dennis Olsen, for eksempel, som både har vunnet 12-timersløpet på Bathurst og nå er fabrikkfører for Ford, kan være aktuell som en andrefører i Bathurst 1000 i fremtiden, spør Atle Gulbrandsen.