Tredje NM-runde i rallycross

Det var ingen overraskende vinnere da årets tredje NM-runde i rallycross ble arrangert på Vinjarmoen på Dokka i helgen.

Trond W. Marthinsen, Lars Øivind Enerberg, Stian Haugan og Camilla Antonsen var de fire vinnerne på Vinjarmoen. De tre siste var også vinnere i forrige runde, mens Trond W. Marthinsen vant NM-åpningen på Momarken, slik at også han står med to seire. Forholdene på Vinjarmoen var vanskelig på grunn av nedbør og bløt bane.

Det var i supernasjonal inntil 1600 ccm at Trond W. Marthinsen fra NMK Larvik vant med sin Citroën Saxo. Han vant foran Tommy Tesdal fra NMK Flekkefjord i Opel Corsa og Mats Stenøy fra NMK Lier i Citroën Saxo.
I Supernasjonal 1600-2000 ccm, ble det seier til Lars Øivind Enerberg i Ford Fiesta. NMK Gjøvik-føreren vant foran Henning Nyberg fra NMK Gardermoen i Mazda RX7. Nyberg vant årets NM-åpning så de to har delt seirene mellom seg så langt. Daniel Holten, som kommende helg skal prøve seg i SuperCars med en Volvo C30, endte på 3. plass på Vinjarmoen i en Ford.

I Supernasjonal over 2000 ccm ble det seier til Stian Haugan fra KNA Telemark. Citroën-føreren leder dermed NM både i rallycross og bakkeløp så langt. Andreplassen på Vinjarmoen tok Terje Morstad fra NMK Gardermoen i BMW M3. Tredjeplassen gikk til Herbjørn C. Haug fra KNA Solør Motorsport i Mercedes.

I klassen for SuperCars ble det seier til Camilla Antonsen fra NAF Øvre Østfold i Ford Fiesta. Hun vant foran Tony Lund Tjelle i Porsche.
I Juniorcupen ble det ny seier til Joachim Hvaal fra NMK Grenland i Toyota Levin.