Aabol med pallplass i Formel Renault

K_AAbol_13_pallen
Kevin Aabol kjørte inn til en strålende pallplass under helgens første Formel Renault 1.6 løp i Sverige. Løpet ble kjørt på Østersund flyplass sammen med STCC foran mange tusen tilskuere.

 

Kevin kvalifiserte seg inn som nummer syv til helgens første løp, og avanserte fort til femteplassen før Safety Car kom ut på banen. Han kjørte seg videre opp en plass ved omstarten før 19-åringen foretok sin mest minneverdige forbikjøring noensinne. I en sving klarte han å lure konkurrentene så trill rundt at han gikk fra fjerde til førsteplass. Han måtte desverre se seg passert av en konkurrent før målflagget falt, men endte fremdeles på en fantastisk andreplass.

 

– Det å endelig kjøre inn til en pallplass foran flere tusen tilskuere var veldig oppløftende. Nå er jeg kjempemotivert for å gjenta suksessen neste løp. En stor takk går til sponsorene og teamet som gjør dette mulig!

Kommenterte Kevin etter løpet.

 

I den andre finalen startet Kevin på 5. plass. Allerede på den første runden traff han en konkurrent og ødela frontvingen, noe som ødela alle håp om en ny pallplass.

Bilen mistet feste foran, men Kevin kjempet seg til en 6. plass.

 

Neste løp går på Karlskoga motorstadion 23-24 August sammen med STCC.