Aasbø ble Breisladd-vinner

Årets første Gatebil-festival, som gikk av stabelen på Vålerbanen sist helg, ble en knallsuksess for både utøvere, tilskuere og arrangører. Med stekende sol både fredag og lørdag flokket tilskuere til den 2.3 kilometer lange banen for å få med seg et av tidenes beste Gatebilarrangement.
– Dette var en veldig viktig helg for oss, sa Fredric Aasbø. – Vi viste fram vår nybygde 86-X driftebil og ønsket vår nye sponsor Icom og Wireless Group velkommen i Toyota Norges nye depot. Gatebil er først og fremst en feiring av alt som har med bil å gjøre, men samtidig er det beinhard konkurranse om å være råest på banen. Vålerbanen har noen tøffe partier, og målet var å virkelig gi gass hele helgen!

 

Fredric var en viktig del av den helt nye Gatebil Drifting Series ved å være med som speaker, samtidig som han tok med gjester og tilskuere på passasjerturer hele helgen. Og når det virkelig gjaldt, klarte team Icom Toyota å hale i land seieren i den prestisjetunge konkurransen Vålersladden.
– Å vinne Breisladden her på Vålerbanen smakte så utrolig godt! Vi har aldri helt klart å få det til å klaffe her oppe, men denne gangen satt det skikkelig. Bilen er bedre enn noensinne, og det skyldes helt og holdent teamet som står bak. Erik Nilssen (VTS Racing) og Jonus Racing har bygd en 2JZ-motor med vanvittig respons takket være hjelp fra BC, MaxxECU, BorgWarner og Ignite Racing Fuel/Race Support. Jeg må takke for alle fine kommentarer vi fikk på både bil og kjøring denne helgen, og som både sjåfør og teameier føler jeg meg utrolig heldig som får jobbe med noen av de beste folkene i bransjen, avslutter Fredric.

 

 

 

Open drift heat at Gatebil

Raw inboard video from Gatebil!

Fredric Aasbø 发布于 2017年5月27日