Aasen klar for knalltøff konkurranse

aasen.jpgDet er klart for sesong debut for Marius Aasen og kartleser Veronica Engan når de inntar årets første NM-runde i rally, Mountain Rally Norway denne helgen. De debuterer er ikke bare i deres nye Ford Fiesta Super 2000, men også samarbeidet er nytt for sesongen.

– Det blir spennende og jeg gleder meg enormt, sier Marius Aasen.
Marius Aasen og Veronica Engan innledet samarbeidet allerede i høst, men de har aldri kjørt løp sammen før. Forrige uke fikk de derimot mange mil i bilen, og også i dag har de kjørt en liten shakedown før løpet.
– Vi føler oss godt forebredt og er veldig klare for konkurranse. Den blir tøff, og det blir spennende å se hvordan vi ligger totalsett, sier Marius Aasen.

– Vi har hatt to vellykkede tester, og jeg synes samarbeidet mellom oss fungerer veldig bra. Det er gøy at dette løpet er tilbake igjen på NM-kalenderen for det er et morsomt løp, med raske fine veier. Jeg gleder meg til start, sier Veronica Engan.
I morgen skal duoen ha gjennomkjøring til løpet, og det er også Aasen sin 20 års dag.
– Jeg ser frem til å se hvordan vinterveiene på Gol er, og selv om det er fredag den 13. så håper denne dagen bringer lykke. Det er en litt anderledes måte å feire bursdagen sin på, men det synes jeg bare er moro, smiler Aasen.
Mountain Rally Norway starter lørdag morgen klokken 08.00, og rallyet har base på Gol. Det skal bli noen nervepirrende øyeblikk for Aasen og Engan, for de skal gjennom seks fartsetapper fordelt på 81,59 km med fart før de kjører i mål lørdag ettermiddag.
– Dette er et løp jeg liker veldig godt, og vi får med oss mange gode mil i bilen før vi skal delta i Rally Sweden. Selv om alt er nytt og jeg har tatt steget et hakk opp fra i fjor, tror jeg at vi kan oppnå et godt resultat, avslutter Marius Aasen fra NAF Motorsport Asker og Bærum.