Aasen overtar Østbergs vinnerbil

aasen_ostberg.jpgMarius Aasen har lenge drømt om å kjøre en S-2000 rally bil i 2012. Etter mye arbeid i høst er endelig bilen på plass – en Ford Fiesta S-2000, men fortsatt gjenstår det å skaffe budsjett for å få kjøre det han ønsker.

For to uker siden kjørte Marius Aasen inn til seier i Subaru cup i den siste NM-runden, Rally Hedemarken. Marius har hatt et mål i år, og det er at i løpet av sesongen 2011 skulle en S-2000 bil være på plass i garasjen. Etter å ha lagt ned mange timers arbeid i høst, har unggutten nådd sitt mål.- Vi har kjøpt Mads Østbergs vinnerbil, en Ford Fiesta S-2000. I løpet av min karriere har jeg satt meg noen store del-mål, og dette var et av de. Det blir et stort sprang å gå fra en Subaru cup bil til en full blods rally bil, som kun er bygd for å kjøre rally med, sier en stolt Marius Aasen

Bilen Marius nå overtar, er den bilen Mads Østberg ble Norgesmester med i år. Marius klarer nesten ikke vente med å kjøre, og mener dette er det største han har opplevd i sitt liv. ??

– Det er helt rått. Jeg gleder meg helt sinnssykt til å få noen mil bak rattet i den nye bilen. Men pengene vi trenger for å kjøre det vi ønsker, er enda ikke helt på plass. Derfor må vi jobbe beinhardt i månedene fremover, da januar og første NM-runde kommer fort, sier Marius.

Den firedoblede Norgesmesteren Mads Østberg mener Marius har gjort et riktig valg og ser frem til den kommende sesong.

– Jeg synes det er veldig bra at det kommer flere som kjører S-2000 her hjemme i Norge. Marius er en mann for fremtiden, og nå har han valgt en riktig bil. For en S-2000 rallybil kan man bruke her hjemme, og man kan hevde seg i VM. Det er et godt valg, og det er bra at vi får utviklet den klassen i Norge – for det er fremtiden. Han er snartenkt som gjør et riktig valg med en gang, og det er veldig bra, sier Mads Østberg.

Du vil finne Marius Aasen med sin nye Ford Fiesta S-2000, på Broom-festivalen førstkommende helg, 15-16. oktober, og sammen med Mads Østberg skal han stille ut den nye bilen.