Aasen satser internasjonalt også i 2015

Veronica_Marius_600
Marius Aasen (22) har de to siste årene kjørt JWRC og Drive DMACK-cup i VM. I 2015 skal Aasen med Norgesmesteren, Veronica Engan tilbake i kartleserstolen, fortsette satsningen i utlandet.

 

De tre siste årene har Marius Aasen, som er en del av NBFs Junior Team Norway, hatt med seg samboeren Marlene Engan som kartleser. Paret har vært gjennom oppturer og nedturer sammen i både VM og NM, men har nå valgt å legge samarbeidet på hylla.

 

– Marlene og jeg har opplevd mye sammen, og vi har også styrket hverandre gjennom vårt samarbeid. Vi har kjørt 9 VM-runder sammen og avsluttet JWRC i fjor med andreplass i Rally Spania. Vi har vunnet mange løp, og også klart å komme tilbake fulle av lyst til å vinne etter uheldige hendelser, sier Marius Aasen som mener at han aldri hadde vært på det nivået han er i dag uten samboeren.

 

Nå er det søsteren til Marlene, den rutinerte Norgesmesteren for kartlesere i 2014, Veronica Engan, som tar over høyrestolen både i VM og NM. Første løp i Norge for den nye duoen er Rally Sigdal 17. januar.

 

– Veronica og jeg har kjørt sammen før, vi samarbeider godt og har de samme ambisjonene. Jeg er helt overbevist om at dette kommer til å bli veldig bra. Vi gleder oss veldig til sesongstart i januar, og skal kjøre alle NM-løpene så langt det passer med kalenderen for VM–løpene vi ønsker å delta i, sier Aasen.