Aasen ser frem til favorittløpet

Aasen_test
Marius Aasen og Marlene Engan stiller denne helgen til start i vinterens siste NM-runde i rally, Numedalsrally. – Det er et løp jeg har sett frem til lenge, og vi skal virkelig gasse fra første meter, sier 21-åringen Marius Aasen.

Til start i Numedalsrally finner man et sterkt startfelt med over 130 biler, og skal Aasen og Engan henge med i toppen må det satses allerede fra start av.

– Jeg har ikke deltatt i Numedalsrally siden 2010, og gleder meg som en liten unge til løpet. Det er et løp med raske veier og etappene vil by på utfordringer for både fører og kartleser, sier Aasen fra NAF Motorsport Asker og Bærum.

I fjor ble Numedalsrally avlyst på grunn av været, mens i år melder arrangørene om nesten perfekte forhold ute på etappene. Løpet går i området rundt Rødberg i Nore og Uvdal kommune, og starter lørdag morgen 2. mars klokken 09.00.

 

Syv fartsetapper på 9,5 mil med fullfart skal kjøres og her finner vi blant annet de kjente etappene Smådøla, Vergjedalen og Lesteberg.

 

– Selv om det er noen år siden jeg har vært igjennom etappene i Numedal, kjenner jeg til dem. Vi har hatt god oppkjøring til dette løpet, og vi føler oss godt forberedt, avslutter Marius Aasen.