Aasen ser frem til sesongstart

M_Aasen_15_jan
Marius Aasen er revansjesugen på gull etter en litt uheldig sesong i 2014. Med seg på laget har 23-åringen fjorårets norgesmester i kartlesing, Veronica Engan.

Aasen og Engan gleder seg til sesongstart i rally førstkommende lørdag i Sigdal. Den nye duoen har høye ambisjoner for norgesmesterskapet 2015 og er tente før start.

– Jeg har gledet meg i flere måneder til å konkurrere i rally igjen. Testene Veronica og jeg har kjørt så langt har vært gode og jeg har stor tro på at vi skal klare å oppnå et godt resultat i Sigdalsrally, sier Marius Aasen.

For akkurat ett år siden lå Aasen an til hans beste resultat med en tohjulstrekker i NM i akkurat dette løpet. Det gjensto to etapper av løpet, Aasen var nummer tre totalt og ledet med 17 sekunder på nærmeste konkurrent i klassen.

– Årets første løp i fjor ødela mye av 2014-sesongen for meg. Vi hadde utrolig uflaks, og totalvraket bilen da vi ble kastet av veien på grunn av et stort gupp som var gravd frem i en sving. Vi hadde en utrolig bra flyt i Sigdal i fjor, og det skal vi også ha i år, forteller Aasen.

Sigdalsrally starter lørdag 17. januar kl. 09.00 fra Nerstad skole i Sigdal. Aasen og Engan starter som bil nummer 10 på veien og skal gjennom 7 krevende etapper før de kjører i mål lørdag ettermiddag.

(Foto: Martin Otterstad)