Aasen styrket NM-ledelsen

M_Aasen_15_Numed
Vintersesongen 2015 er over for rally-NM, og etter tre kjørte løp leder Marius Aasen NM-klassen for tohjulsdrevne biler. Under helgens Numedalsrally, sikret han nok en topplassering, og leder nå med 22 poeng.

 

Numedalsrally, der 114 rallybiler stilte til start, gikk nesten helt på skinner for Aasen. Etter en litt trøblete start allerede på SS1, viste han at han fortsatt var å regne med i kampen om en pallplassering.

 

– Vi visste på forhånd at det kom til å bli hard konkurranse denne gangen, og det er det som gjør meg bedre. På SS1 tapte vi en del til de raskeste på prøven, da vi måtte rygge i en sjikane, på grunn av at jeg ble litt ukonsentrert av en bil som akkurat hadde brutt, sto der, forteller Marius Aasen.

 

Etter at åtte fartsetapper på til sammen 108,5 kilometer var kjørt, kunne Aasen og kartleser Veronica gleder seg over nok en pallplassering.

 

– Numedalsrally gikk veldig bra for oss, og den harde konkurransen gir meg også mental styrke. For meg er det viktig å fokusere på mesterskap, og det tar tid å finne en god balansegang mellom å kjøre fort, og å kjøre fort nok til at det gir gode resultater. Nå ser jeg frem imot en spennende vårsesong, og gleder meg til å kjøre på grus igjen, sier Aasen.

 

Neste NM-løp for duoen er Rally Sørland i slutten av april.