Aasen tent på ny seier!

FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP 2014 - FINLAND RALLY
Under helgens NM-runde i rally på Hedmarken kjører Marius Aasen (22) og Marlene Engan (26) for ny seier. – Vi har hatt to gode tester før løpet på grus og ting stemmer veldig bra nå, sier rallysjåfør Marius Aasen.

 

Sist måned var duoen på Vestlandet og kjørte Rally Sokndal. Der ble det seier i det krevende asfaltløpet, og seieren – det gav mersmak.

 

–Vi kjører alltid for å vinne og det føltes veldig godt med seier i Sokndal etter alt trøbbelet som vi har hatt i år. I helgen skal dere få se en Fiesta som virkelig skal gå fort. Vi skal kjempe om klasseseier i Rally Hedemarken, sier NAF-sjåføren.

 

Allerede i kveld starter løpet med to etapper fra Hamar Østre torg, hvor deltakerne må frem med ekstralys for å se veien godt i høstmørket. Lørdag skal det kjøres åtte fartsprøver, før NM-runden avsluttes på ettermiddagen. Til sammen er fartsetappene under Rally Hedemarken på 83,30 kilometer.

 

– Jeg synes det er bra av arrangøren å få til et to-dagers løp, hvor vi også får kjøre litt i mørket. Det blir nok ikke helt mørkt for oss som starter såpass tidlig i løpet, men gøy blir det uansett. Vi vil få viktig og god erfaring ved kveldskjøring, som vi kan ta med oss videre, sier Aasen.