– Aldri opplevd større pågang

haugseth
VM-runden i rallycross på Lånkebanen 10.-12. juni opplever tidenes forhåndsinteresse.

 

Både på billettsalg og bestillinger på VM-campen merkes den økte interessen.

– I løpet av de seks årene vi har hatt ansvaret for VM-campen har vi aldri opplevd større pågang, sier Odd Petter Haugseth.

Han er sammen med et 40-talls andre frivillige i Stjørdal MC ansvarlig for VM-campen, og Haugseth har vært campingsjef helt siden NAF Motorsport Trøndelag startet med å arrangere EM-runder i rallycross og som siden 2014 har hatt VM-status.

– Vi har nå flere bestillinger enn vi hadde totalt besøk under EM i 2011. Under VM-uken er vi Trøndelags største campingplass, sier han.

 

Tror på utsolgt VM-camp

 

Totalt er det plass til 550 enheter på campingplassen, som ligger et steinkast fra selve banen. Det er også en av grunnene til at campingplassen er så populær.

– Her kommer det både bobiler, busser, bil og vogn og motorsykkelturister med telt. VM er kjempekompakt, og de som bor på campingplassen kan rusle til banen på noen minutter, og konsertarenaen ligger enda nærmere, forteller Haugseth.

Han oppfordrer tilreisende til å bestille i god tid.

– I år tror jeg alle plasser blir utsolgt, og alle som har bestemt seg for å komme til Lånkebanen i juni kan bestille overnatting via Hellrx.com sin hjemmeside, sier han.

oversik laanke

 Stor billettinteresse

 

Også daglig leder i for NAF World RX of Norway, som er det offisielle navnet på VM-runden på Lånkebanen 10.-12. juni, Kjetil Skaufel, er fornøyd med forhåndssalget av billetter. I fjor samlet VM i Hell hele 19000 tilskuere.

– Vi merker at Sébastien Loeb og Ken Block er med i år, i tillegg leder Petter Solberg VM etter to VM-runder. Disse er trekkplastre for alle motorsportsinteresserte. Vi har solgt like mange billetter i år som på samme tid i fjor. Forskjellen er at vi da startet salget 70 dager tidligere. Jeg har stor tro på en ny folkefest i juni, sier Skaufel .