Alhaug ble Norgesmester i Racing GT

f_alhaug.jpgDet ble kåret en Norgesmester i GT klassene og fire Norges Cup mestere i en vellykket sesongavslutning på Vålerbanen.

I et rekordstort felt på 29 biler vant Frode Alhaug med sin Corvette Z06 årets siste GT finale og sikret NM tittelen sammenlagt for 2009.

GT klassene har hatt fin utvikling gjennom året og det var påmeldt hele 38 biler til start til lørdagens finaler som består av et sprintløp på 7 runder og et lang løp på 30 runder med depo stopp.

Det konkurreres om sammenlagt seier og fire Norges Cup mesterskap i klassene GT 1, 2,3 og 4

Norges Cup-vinnere ble Jarl Nilsen, Dodge Viper fra KNA Klepp ii GT 1, Frode Alhaug, Chevrolet Corvette Z06 fra KNA Solør i GT 2, Roger Hermansen, Porsche 911 RSR fra Porsche Club Norway iGT 3