Alt klart for årets første runde i Rally NM

F_T_Larsen_15_Sigd
Denne helgen kjøres årets første NM runde i rally, Sigdalsrally 2015. Kl 09.00 ruller den første bilen over startrampen ved Nerstad skole i Sigdal og setter avsted til rallyets første fartsetappe.
Arrangørklubben NMK Modum og Sigdal har med hjelp fra andre klubber, gjort klart til et ekte vinterrally med 74 startende biler påmeldt.
Prestisjetungt i toppen.

I årets første NM Runde stiller noen av Norges desidert raskeste førere og det er svært gledelig å se at det satses så hardt som det gjøres. Anders Grøndal, Eyvind Brynildsen, Frank Tore Larsen stiller i samme klasse, og med så kompetente sjåfører bak rattet i den største klassen, er det duket for fight om poengene.

Underholdende etapper

Hele rallyet består av 7 fartsetapper og 3 servicer hvor teamene gjennomgår bilene mellom slagene. Raske etapper med varierte og krevende partier gir teamene utfordringer og publikum underholdning, men det tar på maskineri og dekk, så det blir nok noen mekanikere med kalde fingre utover dagen. Det ventes godt vær denne helgen, og med nysnø på toppen av en god is-såle på veiene er det perfekte forhold som venter deltakerteamene.

Hvordan få med seg det som skjer?

Radio Motor sender direkte fra begivenheten og dekker arrangementet med reportere på hver etappe og studio med gjester på serviceplassen. Redaksjonen setter også opp Radio Motor Live Center som oppdateres hyppig utover dagen. Alle som bruker hashtaggen #radiomotor bidrar med materiale til dette. Er det noe som har hendt, en stemning som er verdt å formidle, eller en videosnutt fra skogen, så sendes disse direkte ut til Live Centeret. Dette gjør et rally som ellers er svært spredt, mer oversiktelig og inkluderende for publikum og interesserte.

Foto: PRL

Uke 3 – Sendinger med intervjuer, nyheter og musikk sendes frem mot direktesendingen på lørdag 7.januar 09.00 på www.radiomotor.no.

Lørdag 17. Januar

09.00 Radio Motor starter direktesendingen fra Sigdal, og den første bilen kjører over startrampen.
09.12 SS1 – Finnerud 1 Første bil som er Eyvind Brynildsen i en Ford Fiesta RRC, starter dagens første etappe.

09:37 SS2 Malmveien

12:02 Service 1 – Første bil ankommer serviceplassen Det blir intervjuer med førere, oppsummering og analyser.

11:26 SS3 Letmolia – Nevra

12:43 Service 2 – Bilene kommer tilbake til serviceplassen etter dagens første lange etappe

12:59 SS4 Finnerud 2

13:26 SS5 Bjøreskogen
14.39 Service 3 – Første bil ankommer serviceplassen.

14:55 SS6 Nevra – Letmolia

15:30 SS7 Nysætra Dagens siste etappe.

16.19 Vinneren ankommer målrampen ved Nerstad Skole.
17.00 Radio Motor oppsummerer og avslutter sendingen.

 

Her kan du høre direktesendingen fra arrangementet.

Radio og Radio Motor Live Center på www.radiomotor.no/livecenter
FM 107,5 (Krødsherad)
FM 101,8 (Modum)
FM 104,3 (Sigdal)

 

www.radiomotor.no og www.radiomotor.no/livecenter/ går sendingene hele døgnet. Du kan lytte til Radio Motor på alle plattformer (PC, Nettbrett, Android, Iphone etc.). Intervjuer og reportasjer legge ut etter hvert.

 

Bruk #radiomotor når du poster til Twitter eller Instagram. Relevante poster legges ut på Radio Motor Live Center.