Anders Grøndal håper på flere VM-løp

_dsc1922_470.jpgOpprinnelig skal Anders Grøndal og Veronica Engan kjøre fire løp i P-WRC i år. Men etter andreplassen i Rally Sweden håper nå Anders på budsjett til å kjøre seks løp.

Sverige, Finland, Frankrike og Storbritannia er de fire løpene som Anders Grøndal med sikkerhet skal kjøre i årets P-WRC.
-Men nå jobber vi med å få på plass seks løp, sier Anders etter helgens andreplass. Teamet er anmeldt i seks løp, men planen var å la andre førere overta to av løpene.

Bilen Grøndal og Engan kjørte i Sverige var en splitter ny Subaru Impreza N16 fra Prodrive. En såkalt demobil som Prodrive ville vise fram.

Resultatet ble en strålende andreplass i gruppe N. Dette gir verdifulle VM poeng i P-WRC. Ned til regjerende verdensmester Armindo Araujo i Mitsubishi EVO X var det nesten 4 minutter.

Prodrive-teamet var meget godt fornøyd med både Anders og Veronica og ikke minst servicegutta. Den norske duoens innsats gjorde også at Prodrive fikk solgt bilen under løpet! Det er noe i ordtaket «Win on Sunday, sell on Monday».

Neste planlagte løp i VM er Finland i slutten av juli.