Anders Grøndal klar for Rally Sweden


Anders Grøndal og kartleser Roger Eilertsen er klare for VM runden Rally Sweden i teamets Ford Fiesta R5 Valvoline.

 

Rally Sweden starter også i år med en publikums prøve på travbanen i Karlstad torsdag kl 20.00. Etappen sendes for øvrig direkte på TV2 Sportskanalen.

 

Anders har etterhvert fått mye erfaring fra Rally Sweden da han debuterte allerede i 2004. Det har også blitt 3 seire i gr N og en annenplass i WRC 2 med gr N bil. I 2016 var Anders og kartleser Miriam Walfridsson bare 2 sekunder unna pallen i WRC 2. Anders har hatt en trøblete innledning på vintersesongen, men nå skal alt være i orden. Anders og Roger har kjørt gjennom alle etappene på tirsdag og onsdag og melder om flotte forhold med tykk såle av is. Gutta kunne nok tenkt seg noen høyere brøytekanter, men det er likt for alle.

 

Ellers er løpets hovedbase flyttet nordover og serviceområdet ligger nå ved flyplassen i Torsby. Altså enda nærmere den norske grensen. Løpet fortsetter fredag morgen med ss 2 som starter kl 7.59. Det kjøre syv prøver på fredag og løpet går fra Sverige og over til Norge i Finnskogområdet. Det er service i Torsby fra kl 11.56 og kl 17.55.

 

Også på lørdag er det syv prøver og den første er i gang kl 8.08. Service fra kl 11.29 og kveldsservice kl 19.41. Løpet avsluttes med 3 ss på søndag med start kl 7.56. SS 18 er Power Stage som også sendes direkte TV 2 kl 12.00. TV  2 Sumo sender også SS10 og 14.

 

Løpet kan følges på www.wrc.comwww.ewrc-results.comwww.rallysweden.com Også Red Bull TV følger løpet.