Andreas Bakkerud tilbake på pallen

A_Bakkerud_14_Laanke
Andreas Bakkerud var tilbake der han ønsker å være, på pallen. Helgens løp i finske Kouvla ble svært tøff.  –Dette var virkelig en team helg, og vi gjorde en utrolig god jobb alle sammen, forteller Andreas Bakkerud som kjørte inn til en sterk 2. Plass foran teamkollega Reinis Nitiss.

Ford Olsbergs MSE teamet leder nå teammesterskapet med hele 43 poeng.
Helgens plassering bragte Andreas Bakkerud opp på en andre plass i sammendraget for førere, bak teamkompis Nitiss.
– Dette er et bevis på at gode forberedelser betaler seg. Vi jobbet smart og godt hele helgen, og hadde fokus på å unngå feil og gjøre bilene best mulig forberedt for de krevende forholdene.
Regnet høljet ned under søndagens fjerde omgang og finaler, og skapte mange utfordringer for alle førere:
– Helgens løp var noe av det tøffeste jeg har kjørt, og sikten var tilnærmet null i både semifinale og finale. For oss var det viktig å tenke poeng, og kjøre med marginer og innsiden av hodet, forteller Bakkerud.
Neste helg kommer sesongens høydepunkt i rallycross miljøet i svenske Høljes. Med over et rekord stort startfelt på 40 SuperCars, og over 30.000 tilskuere ventet blir dette et av årets tøffeste løp.  –  Dette tror jeg blir årets høydepunkt både for oss førere og fans. Jeg vant der i fjor og har en skummel plan om å gjøre det igjen, forteller Bakkerud med et smil .