Andreas mot Dennis på Rudskogen

Kommende helg kan du oppleve Andreas Mikkelsen og Dennis Olsen i duell på Rudskogen!

Andreas Mikkelsen kjører til helgen Porsche Carrera Cup på Rudskogen, og møter blant andre vår nye internasjonale Porsche-stjerne Dennis Olsen i det 18 biler store feltet. De tre siste års bronse-vinner i rally-VM gjør en gjesteopptreden i racing før han setter seg inn i en Citroën C3 WRC for å kjøre Rally Italia på Sardinia neste uke. Dennis Olsen på sin side kommer rett fra tredjeplass i Monacos gater og Porsche Supercup for å vise seg frem for hjemmepublikummet på Rudskogen.


Andreas Mikkelsen skal kjøre Porsche Sveriges gjestebil i denne nordiske cupen. En Porsche 911 GT3 Cup med startnummer 911 på dørene.
Dennis Olsen, med støtte fra Porsche Norge, ligger på en andreplass i Porsche Supercup etter helgens løp i Monaco, mens han leder den tyske Porsche Carrera Cup. Nå gjør han altså et innhopp i den nordiske cupen på Rudskogen.

-Jeg ser frem mot to utfordrende løp i Porsche Carrera Cup Scandinavia på Rudskogen. Det blir en perfekt oppvarming foran VM-løpet på Sardinia, sier Andreas Mikkelsen. Han er nettopp hjemkommet fra test for Citroën, og det er knyttet stor spenning til hans debut for den franske bilprodusenten på Sardinia.

Dennis Olsen ser også frem til å kjøre i Norge.

-Det blir faktisk første gang jeg kjører løp med bil i Norge. JKeg har kun kjørt karting her hjemme tidligere, sier Dennis. Han har utrolig nok stått på pallen i alle de sju løpene han har kjørt i år, tre ganger på toppen.

Mikkelsen og Olsen blir ikke de eneste norske førerne i Porsche Carrera Cup på Rudskogen. Også Thomas Solberg, Ole William Nærsnes og Per Christian Wiencke stiller i løpet.

De to finalene i Carrera Cup starter henholdsvis kl. 13.15 og 15.15 på søndag. Lørdag er det kvalifisering.  Som nevnt er det 18 biler til start, og det er årets største startfelt i cupen så langt. Ikke tvil om at Rudskogen er en populær bane.

Mer om Carrera Cup her

 

Det kjøres også andre suppertklasser til STCC på Rudskogen i helgen. Blant annet kan man se Erik Heyerdal i Formula STCC.