Protest og appell etter Rally Larvik

logo_rally_nm_2008_200.jpgPå grunn av en protest som ble tatt til følge av juryen, ble Andreas Mikkelsen og Ola Fløene utelukket fra Rally Larvik. Men Mikkelsen har appellert avgjørelsen.

Dette gjør at resultatene fra løpet ikke er offisielle før NBFs appelldomstol får behandlet apppellen. Foreløpig står Mads Østberg/Ole Kr. Unnerud som vinner av løpet.

Sveinung Bieltvedt og Roger Eilertsen fra NAF Øvre Østfold kunne juble etter at de tok sin andre strake NM-seier i klassen for de mindre trimmede firehjulsdrevne bilene, gruppe N. Det gjør også at det blir et bikkjeslagsmål i denne klassen i NM-finalen. Martin Stenshorne fra NMK Modum & Sigdal endte på 2. plass i dag, men ligger ett fattig poeng foran Bieltvedt foran NM-finalen. Den av de to som kommer først i mål på Hamar er mester.

-Jeg holdt Martin som favoritt her i dag, og hadde ærlig talt aldri drømt om å kunne gå til topps. Derfor smakte dette ekstra godt, og nå blir det en spennende sesongavslutning, sa Bieltvedt. Han var kun 7,5 sekunder foran Stenshorne i Rally Larvik.

Eyvind Brynildsen fra KNA Indre Ytre Østfold, endte på en 3. plass i gruppe N i Rally Larvik. Hjemmefavoritten Anders Kjær fra NMK Larvik ledet klassen halvveis med sin Subaru Impreza, men han fikk tekniske probelemer etter hvert og falt ned til 4. plass.

I NM-klassen for de tohjulsdrevne inntil 2000 ccm var det Peder Økseter fra NAF Sør Østerdal som gikk til topps med sin Ford Fiesta. Riktignok var de to svenskene Anders Gullstrand og Joakim Nyman foran ham, men de teller ikke med i NM. Nest best av de norske ble NM-leder Trond G. Svenkerud fra NAF Hamar med sin Renault Clio.

Årets siste NM-runde er Rally Hedemarken som kjøres lørdag 27. september.