Andreas sesongåpner med Mountain Rally

a_mikkelsen_mai_11.jpgRegjerende IRC-mester Andreas Mikkelsen åpner i helga sesongen med å kjøre årets første NM-runde, Mountain Rally, i sin Skoda Fabia S2000.

Med Ola Fløene i kartleserstolen, vil Andreas kjøre den samme Skoda Fabia S2000 som han brukte da han vant Rally Skottland og Rally Kypros. Bilen er nå eid av hans manager, Erik Veiby.
Umiddelbart etter løpet, vil Andreas ta med seg en gruppe britiske Skoda-forhandlere og mekanikere til John Haugland Winter Rally School i Geilo, hvor han vil gi VIP-gjestene en kjøreopplevelse i rallybilen.
– Jeg ser på Mountain Rally som en god test før IRC-sesongen braker løs. Jeg ser virkelig fram til å sette meg i rallybilen etter juleferien. To ganger tidligere har jeg deltatt i Mountain Rally, og jeg forventer meg et skikkelig snørally med høye brøytekanter. Løpet er akkurat passe langt til å bli kvitt litt rattrust, sier Andreas, som er klar for å forsvare IRC-gullet når mesterskapet starter på Azorene 23.-25. februar.