Andreplass til Haugan

S_HAugan_15_mai
Stian Haugan og teamet er kjempefornøyd med helgen etter at Stian ble nummer to i årets første NM runde i rallycross.

Løpet ble kjørt på Grenland Motorsportsenter og det var 21 påmeldte i klasse 3. På lørdag startet Stian med to andretider i 1. og 2. runde. I tredje omgang kom regnet og da ble det veldig glatt og da klarte Stian bare ei 6. tid.

Men i 4. omgang som ble kjørt på søndag, klarte Stian bestetid. Da kjørte Stian bra og denne runden var vi kjempefornøyd med.

Stian og teamet vet at det blir vanskeligere og vanskeligere og forsvare posisjonen øverst på pallen. Derfor er målet vårt å komme til A-finalen i hver NM runde og sanke så mye poeng som mulig i de innledende rundene! Dette klarte vi i Grenland, så derfor leder nå Stian NM med 1 poeng foran Hans-Jøran Østreng.

Selve arrangementet var så som så…selv om mye av dette ikke var arrangørens feil! Jeg vil allikavel gratulere Grenland med et fantastisk motorsportsenter, som du ikke finner så mange av i Norge. Gratulere til alle som kom på pallen i alle klasser!