Andreplass til Isachsen

S_Isachsen_14_juli3
Sverre Isachsen kjørte inn til en andreplass bak Ken Block i lørdagens runde av Global Rallycross Championship i Charlotte, North Carolina.

 

– Endelig løsnet det for oss denne sesongen. Jeg har noen pallplasser fra de to siste årene, og jeg vant et løp i rallycrossens barndom her i USA i 2010, men jeg anser dette som mitt beste resultat i amerikansk rallycross. Denne andreplassen er god som gull for meg, sier Sverre Isachsen.

 

Sverre Isachsen er den eneste nordmannen i det USA-baserte mesterskapet Red Bull Global Rallycross, og Subaru-føreren startet helgen bra med en fjerdeplass på kvalifiseringen. Videre vant han et innledende heat og ble nummer tre i et annet. I semifinalen ble han så påkjørt, men han klarte å berge en tredjeplass noe som sikret en plass i finalen – men uten en god startposisjon.

 

– Jeg hadde ikke det beste utgangspunktet i finalen, men denne banen passer meg bra. I motsetning til de fleste andre banene vi kjører på i USA består denne banen mest av grus, og jeg fikk en god start. Videre satset jeg alt i alternativsporet, og det gikk bra. Dermed var andreplassen min, jubler 43-åringen fra Hokksund.

 

Det var den verdenskjente Youtube-kongen Ken Block som vant løpet i Charlotte, mens den tidligere F1-føreren Nelson Piquet Jr. ble nummer tre.

 

– Min Subaru Impreza blir bedre og bedre for hvert løp, og teamet mitt gjør en fenomenal jobb om dagen. Jeg gleder meg veldig til det neste løpet, avslutter Sverre Isachsen.