Andreplass til Nøttveit

em_rc_aut.jpgOle Kristian Nøttveit ble beste nordmann med 2. plass under dagens EM-runde i rallycross i Østerrike.

Nøttveit tok dermed sin andre pallplassering i årets mesterskap. Han var på 3. plass i åpningsløpet i Portugal. Ford-føreren ligger dermed på en 7. plass sammenlagt før EM-sirkuset inntar Norge og Momarken.

Det var svenske Michael Jernberg i Skoda som vant dagens løp. På 3. plass fulgte Andreas Eriksson i Ford Fiesta.

Guttorm Lindefjell kjørte inn til 4. plass som er hans beste resultat så langt i år. Sverre Isachsen endte på 6. plass etter å ha vunnet både C- og B-finalen med sin Ford Focus.

Ludvig Hunsbedt endte på 7. plass, og ligger på 3. plass sammenlagt bak Jernberg og Hansen.

Frank Valle endte på 7. plass i divisjon 2.